Rezsire rezonál a magyar 2023-ban

Rezsire rezonál a magyar 2023-ban!  A Hungarotherm kiállítás tapasztalatai első kézből

Jó helyen keresték nálunk a pénztárcabarát fűtési megoldásokat a budapesti vásárvárosba látogatók. A Hungexpo területén 2019 után rendezték meg újra a Construma építőipari szakkiállítás népszerű kísérőrendezvényét. A Hungarotherm 31 ezer vendége közül rengetegen voltak azok, akik a mini-kazánokat bemutató Technorgáz-standot is útba ejtették. Nem csoda ez annak tükrében, hogy a cégünk öles betűkkel hirdette, hogy az általunk fejlesztett MIKA-széria tagjaival 30, esetenként 50 százalékos megtakarítás is elérhető a magyar otthonokban.

„Tudtuk, hogy a 2022-23-as téli szezonban minden magyar a fogyasztásmérőjét nézi, és úgy oszt és szoroz. De hogy mennyire így van ez, csak itt tudatosult. Az első kérdés mindenki részéről az volt, hogy mennyivel takarékosabb a mi berendezésünkkel a fűtés” – monda Kerekes István, alapító ügyvezető, aki szerint a 60-70 négyzetméteres lakások – jórészt elavult - gázkonvektorait helyettesítő MIKA mini-kazános rendszer előnyeit nem kellett hosszasan ecsetelni az érdeklődőknek. „A legtöbben akkor lepődnek meg, amikor kiderül, hogy a technológia révén még a kémény felépítésére, illetve a meglévő bélelésére sincs szükség.” – teszi hozzá a Technorgáz vezetője.

A piacon 13 éve jelen lévő Technorgáz egyébként elmaradhatatlan résztvevőjének számít a hazai szakmai rendezvényeknek. A gyáli központú csapatunk az április 2-ig tartó forgatag idején egyszerre két helyen tartotta a frontot: az előzetes szervezésnek hála, zökkenőmentesen.

„Természetesen nem csak az új ügyfelekre fókuszáltunk, a régi vásárlók is fontosak a számunkra, hiszen tőlük ilyenkor személyesen kapunk visszajelzést a mini-kazánok áldásos rezsicsökkentő szerepére.” – von mérleget Havas Veronika. A Technorgáz ügyvezetője hozzátette: a vásárvárosban arról is sikerült hírt adni, hogy 2022-ben átlépte a 20 ezer mini-kazánt a társaság értékesítési volumene. Ezek szervizelését egyébként országszerte 180 kiképzett szervizpartner végzi el. 

A Construma az egyik legjelentősebb hazai építőipari kiállítás. Ezért érhetően a Technorgáz is újításokkal készült erre az alkalomra. Standunk látogatói az elsők között ismerhették meg a pellettel működő mini-kazánunkat. A MIKA – kollekció legújabb darabját az olyan helyeken – például vikendházakban – lehet remekül üzemeltetni, ahol nincs bevezetve a gáz. Összegzésként elmondható, a fejlesztés iránt rengetegen érdeklődtek azok a tulajdonosok, akik ugyan alkalomszerűen keresik fel a hétvégi házukat, de már az első estén sem akarnak kabátban vacsorázni.