MIKA-6E-G / parapetes, digitális, ionizációs fűtőkészülék

6 kW-os gravitációs / parapetes / ionizációs / fűtőkészülék
Főbb jellemzők

A MIKA készülékcsalád parapetes, gravitációs, ionizációs és digitális kijelzős (Auróra) változata, melyet 45 cm-es falvastagságig ajánljuk! E felett a MIKA-6EU TURBÓ ventilátoros készülékeinket ajánljuk. Mivel többnyire meglévő parapetre szerelik fel készülékeinket, a parapet szett nem tartozéka a készüléknek. Zárt égésterű, biztonságos, lakótértől elhatárolt levegő be- és füstgáz (C11) kivezetés. A „V” jelölésű változattal (MIKA-6E-G.V) és egy indirekt tároló felszerelésével - a fűtésigényen kívül - a meleg víz ellátás is kivitelezhető.

Legfőbb tulajdonságok, minősítés

- Kis méret, magas hatásfok (95%) - 3,5-6 kW közötti automatikus szabályozás - Egyenletes meleg, minimum 30%-os energiamegtakarítás mellett - A konvektorokhoz képes alacsonyabb füstgáz,- hő és káros anyag kibocsátás. - Beépíthető egyszerűsített készülékcserével és/vagy tervezéssel.

Kivitelezés

- A teljes rendszer 1-2 napon belül telepíthető - Rézcső esetében min. 18-as, míg ötrétegű cső esetében min. 20-22-es legyen a főgerinc keresztmetszete - A készülék elé és mögé elzáró szerelvények kerüljenek - A rendszert minden esetben át kell mosni vegyszeresen, hogy a radiátorokban lévő olajos, fémporos szennyeződés távozni tudjon. Ennek elmulasztása a készülék károsodását okozhatja, melynek javítása nem garanciális, igy a fogyasztót terheli! - A készülék 1+1+1 év garanciájának feltétele, hogy az üzembe helyezést, karbantartásokat és a garanciális szervizeléseket csak szerződött partnereink végezhetik

Fontos

- A fűtésrendszer minden esetben legyen túlméretezve, 10-12 kW-nyi radiátor is rárakható egy készülékre - Egy készülékkel 30-70 m2 -es lakás fűtése és a „V” jelű változatával a meleg víz ellátása oldható meg. - Nagyobb terület fűtés igényéhez akár két készülék is felszerelhető.

0%

Energiamegtakarítás

A meglévő konvektoros fűtéshez képest minimum 30%-os megtakarítás.
0%

Hatásfok

A hagyományos konvektorok esetén a hatásfok 45-50% között mozog.
0%

Helymegtakarítás

A hagyományos konvektorok méretének 1/3-a a MIKA 6E-G készülék mérete. 61 x 47 x 24 cm

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK

KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGOK

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Léptető motoros gázszelep, elektronika, keringető szivattyú képviseli a vezérlőegységet.
A készülék hőmérsékletszabályzása teljesen automatikusan NTC-vel vezérelt, a lakás hőmérsékletét szoba termosztát szabályozza 0,5 °C-on belül.

Kombinált gázszelep: Honeywell gázszelep
Biztonság: Ionizációs lángőrzés, NTC hőmérséklet érzékelés