MIKA-6EU-M parapetes, ionizációs, ventilátoros, analóg fűtőkészülék

6 kW-os parapetes / ventilátoros / ionizációs / analóg fűtőkészülék
Főbb jellemzők

A MIKA készülékcsalád analóg parapetre szerelhető változata. Mivel ventilátoros a készülék, 45 cm-nél vastagabb fal esetén is felszerelhető. Zárt égésterű, biztonságos, lakótértől elhatárolt levegő be- és füstgáz (C11) kivezetés. A „V” jelölésű változattal és egy indirekt tároló felszerelésével a melegvíz ellátás is megoldható.

Legfőbb tulajdonságok

Kis méret, magas hatásfok (95%) 3,5-6 kW közötti automatikus szabályozás Egyenletes meleg, minimum 30%-os energiamegtakarítás mellett Kémény nélküli, zárt égésterű biztonságos kivitel A konvektorokhoz képest alacsonyabb füstgáz-, hő és káros anyag kibocsátás.

Kivitelezés

A teljes rendszer 1-2 napon belül telepíthető Rézcső esetén min. 18-as, míg ötrétegű cső esetén min. 20-22-es keresztmetszettel kell szerelni. Előírás, hogy a készülék előtt és mögött legyen elzáró szerelvény, hogy a készülék leválasztható legyen a rendszerről. A kész rendszert minden esetben át kell mosni vegyszeresen, hogy a radiátorokban lévő olajos, fémporos szennyeződés távozni tudjon. Ennek elmulasztása a készülék károsodását okozhatja, melynek javítása nem garanciális. A készülék 1+1+1 év garanciájának feltétele, hogy az üzembe helyezést, karbantartásokat és garanciális szervizeléseket szerződött partnereink végezzék. Elérhetőségük megtalálható a gépkönyvben és weboldalunkon a www.technorgaz.hu. oldalon.

Fontos

A fűtésrendszer minden esetben legyen túlméretezve, 10-12 kW-nyi radiátor is rárakható egy készülékre. Egy készülékkel 30-70 m2 -es lakás fűtése és a „V” jelű változatával a meleg víz ellátása oldható meg Nagyobb terület fűtés igényéhez (70 m2 felett) akár két készülék is felszerelhető!

0%

Energiamegtakarítás

A meglévő konvektoros fűtéshez képest minimum 30%-os megtakarítás.
0%

Hatásfok

A készülék hatásfoka közel a duplája a hagyományos konvektorokhoz képest
0%

Helymegtakaritás

A hagyományos konvektorok méretének 1/3-a a MIKA 6EU-M készülék mérete: 61 x 47 x 24 cm

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK

KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGOK

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Analóg nyomás és hőmérséklet mérő műszer, korszerű gyújtásvezérlővel rendelkező gázszelep, keringető szivattyú képviseli a vezérlőegységet.
A készülék hőmérsékletszabályzása teljesen automatikusan kapillár csöves termosztáttal vezérelt, a lakás hőmérsékletét szoba termosztát szabályozza 0,5 °C-on belül.

Kombinált gázszelep: Honeywell gázszelep
Biztonság: Ionizációs lángőrzés