MIKA-6EU-M TURBÓ - turbós, ionizációs, analóg fűtőkészülék

6 kW-os turbós / ionizációs / analóg fűtőkészülék
Főbb jellemzők

A MIKA készülékcsalád analóg turbós változata. Ennek a típusnak tartozéka egy 55 cm-es 65/40 mm-es turbó cső szett, mellyel a készülék akár 1 m-es falba is beszerelhető. Zárt égésterű, biztonságos, lakótértől elhatárolt levegő be- és füstgáz (C13) kivezetés. A „V” jelölésű változattal és egy indirekt tároló felszerelésével a meleg víz ellátás is megoldható.

Legfőbb tulajdonságok

Kis méret, magas hatásfok (95%) 3,5-6 kW közötti automatikus szabályozás Egyenletes meleg, minimum 30%-os energiamegtakarítás mellett Kémény nélküli, zárt égésterű biztonságos kivitel A konvektorokhoz képes alacsonyabb füstgáz-, hő és káros anyag kibocsátás.

Kivitelezés

A teljes rendszer 1-2 napon belül telepíthető Rézcső esetén min. 18-as, míg ötrétegű cső esetén min. 20-22-es keresztmetszettel kell szerelni Előírás, hogy a készülék előtt és mögött legyen elzáró szerelvény, hogy a készülék leválasztható legyen a rendszerről. A kész rendszert minden esetben át kell mosni vegyszeresen, hogy a radiátorokban lévő olajos, fémporos szennyeződés távozni tudjon. Ennek elmulasztása a készülék károsodását okozhatja, melynek javítása nem garanciális. A készülék 1+1+1 év garanciájának feltétele, hogy az üzembe helyezést, karbantartásokat és garanciális szervizeléseket szerződött partnereink végezzék. Elérhetőségük megtalálható a gépkönyvben és weboldalunkon a www.technorgaz.hu oldalon.

Fontos

A fűtésrendszer minden esetben legyen túlméretezve, 10-12 kW-nyi radiátor is rárakható egy készülékre. Egy készülékkel 30-70 m2 -es lakás fűtése és a „V” jelű változatával a meleg víz ellátása oldható meg. Nagyobb lakás fűtés igényéhez (70 m2 felett) akár két készülék is felszerelhető!

0%

Energiamegtakarítás

A meglévő konvektoros fűtéshez képest minimum 30%-os megtakarítás.
0%

Hatásfok

A készülék hatásfoka közel a duplája a hagyományos konvektorokéhoz képest
0%

Helymegtakarítás

A hagyományos konvektorok méretének 1/3-a a MIKA 6EU-M Turbó készülék mérete: 61 x 47 x 24 cm

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK

KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGOK

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Analóg nyomás és hőmérséklet mérő műszer, korszerű gyújtásvezérlővel rendelkező gázszelep, keringető szivattyú képviseli a vezérlőegységet.
A készülék hőmérsékletszabályzása teljesen automatikusan kapillár csöves termosztáttal vezérelt, a lakás hőmérsékletét szoba termosztát szabályozza 0,5 °C-on belül.

Kombinált gázszelep: Honeywell gázszelep
Biztonság: Ionizációs lángőrzés