Beüzemelés menete

BEÜZEMELÉS MENETE:

 

A készülék beüzemelésének a vásárlásától számított max. 12 hónapon belül, felszerelésétől max. 1 hónapon belül meg kell történnie, ellenkező esetben nem tudunk garanciát vállalni a készülékre.

Hosszabb ideje raktáron lévő készülékek esetében a beüzemelésen felül a készülék felülvizsgálatot elvégezheti a szervizpartner is plusz díjazás fejében.

A Burkolat levételénél és visszarakásánál különös figyelemmel járjanak el, mert az ebből fakadó mechanikai sérülések (Auróra panel nyomógombok ill. Atmix gázszelep elektronikai rész) javítása nem garanciálisak.

 

BEÜZEMELÉS MENETE:

¢ Gázhálózat ellenőrzés

          (szemrevételezés, papírok meglétének ellenőrzése)

¢ Fűtésrendszer ellenőrzése gyártói előírások alapján

¢ Fali tartozék állapotának ellenőrzése

          (szélrács, füstcsövek illeszkedése)

¢ Készülék ellenőrzése (gázszivárgás ellenőrzése csatlakozásoknál)

¢ Bejövő gáznyomás ellenőrzése (gázszelep mérési csonkján)

¢ Készülék beszabályozása a lakás hőigényéhez (égőnyomás beállítása nyomásmérő műszer segítségével, égéstermék összetétel ellenőrzése füstgáz elemzővel)

¢ Próbafűtés

¢ Készülék működésének elmagyarázása a Felhasználónak.

¢ Digitális beüzemelési jegyzőkönyv kitöltése (okos telefonnal ügyfélkapuba belépve), melyet Cégünk és az ügyfél is e-mail-ben kap meg. Ennek feltétele az ügyfél pontos e-mail címének a megadása.

¢ A 2. év garanciához az első év lejárata előtt szükséges egy díjköteles, úgy nevezett garanciaidő hosszabbítást biztosító évfordulós karbantartás elvégeztetése szervizpartnerünk által. Ez legkésőbb az első év lejáratát követő 1 hónapon belül végezhető el, azon túl már nincs rá lehetőség, így a készülék elveszti a garanciáját! (2021. január 1-e előtt üzembehelyezett készülékeknél 1+1 év a garancia). Garanciaidő hosszabbítást biztosító évfordulós karbantartásra az évforduló előtt 60 naptól az évforduló után 30 napig van lehetőség, azaz 90 nap áll rendelkezésre.

¢ A 3. év garanciához a második év lejárata előtt szükséges egy díjköteles, úgy nevezett garancia hosszabbítást biztosító évfordulós karbantartás elvégeztetése szervizpartnerünk által. Ez legkésőbb a második év lejáratát követő 1 hónapon belül végezhető el, azon túl már nincs rá lehetőség, így a készülék elveszti a garanciáját! (2021. január 1-től üzembehelyezett készülékeknél 1+1+1 év a garancia). Garanciaidő hosszabbítást biztosító évfordulós karbantartásra az évforduló előtt 60 naptól az évforduló után 30 napig van lehetőség, azaz 90 nap áll rendelkezésre.

 

¢ +1 A készüléket nyáron sem ajánlott kihúzni a konnektorból, mert áram hiányában nem működik a szivattyú letapadás elleni funkció, mely így a szivattyú károsodását okozhatja. Javítási költsége nem garanciális, a fogyasztót terheli!