Hírlevél tájékoztató

Tájékoztató a hírlevél szolgáltatás használatához

Érintett a Technorgáz Kft. https://www.technorgaz.hu weboldalon, vagy a szolgáltatások igénybevétele előtt, a következőkben meghatározott adataival iratkozhat fel hírlevélre.
A hírlevélre történő feliratkozás önkéntes hozzájáruláson alapul.

Az érintettek köre: Minden természetes személy, aki az Adatkezelő híreiről, akcióiról, kedvezményeiről rendszeresen értesülni kíván, ezért személyes adatainak megadásával a hírlevél szolgáltatásra feliratkozik.
A kezelt adatok köre és célja:

név azonosítás
e-mail cím hírlevél kiküldése


A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja a címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása az adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, elmaradásáról.
Hírlevél kiküldése kizárólag az érintett előzetes hozzájárulásával történik.
Az adatkezelő kizárólag addig kezeli az ebből a célból felvett személyes adatokat, amíg az érintett le nem iratkozik a hírlevél listáról, vagy megerősítést nem ad.

Az érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat, az elektronikus levelek alján található link segítségével, valamint a info@technorgaz.hu e-mail címre küldött lemondási kérelem útján, továbbá postai úton a következő címen iratkozhat le a hírlevélről: BUDAPEST, 1751. PF. 143.

Az adatkezelő a hírlevél listát egy év rendszerességgel felülvizsgálja, és a hírlevél küldéséhez egy év után megerősítő hozzájárulást kér. Annak az érintettnek az adatait, aki nem ad megerősítő hozzájárulást a hírlevél küldéséhez a megerősítő levél kiküldését követő 15 napon belül, a 16. napon az adatkezelő törli az adatállományból, így pusztán azok adatait kezelik, akik valóban olvassák a hírleveleit.

Adatkezelő a kiküldött hírlevelek olvasottságáról, a hírlevelekben levő linkekre történő kattintások segítségével, anonim statisztikát vezet.
Az adatkezelés módja: elektronikusan, automatizáltan történik.
Adatok forrása : közvetlenül az érintettől.
Adatközlés: harmadik fél számára, nem kerül kiadásra
Szervezési és technikai intézkedések a kezelt adatok védelme érdekében: lásd külön fejezetben.
Automatizált döntéshozatal, profilalkotás : az adatkezelés kapcsán ilyen nem történik.
Érintett jogai: lásd Adatkezelési tájékoztató